
Na ruim een jaar elke vrijdag op en neer te zijn gereisd naar Maastricht zit mijn stage erop bij Beluga. Na ruim 1.000 vlieguren kan ik wel zeggen dat ik veel geleerd heb over het reilen en zeilen in een 2-sterren zaak. Het is een ervaring waardoor ik tot nieuwe inzichten ben gekomen waarmee ik nog beter koers kan zetten richting de volgende stap.
Een droom voor het openen van een eigen restaurant heb ik in de koelkast gezet. Het moet iets anders worden. Wat precies weet ik nog niet. De komende tijd zal ik gebruiken om hier richting aan te geven.
Zo ben ik sinds kort begonnen met het organiseren van diners aan huis. Dit bevalt erg goed en er is veel vraag naar. Het is elke keer een uitdaging om in een nieuwe omgeving te koken en een sport om de mensen gast te laten voelen in hun eigen huis.
Wat betreft Beluga, daar mag ik terugkomen! Voor het updaten van mijn kennis zal ik elke 3 maanden terugkeren om mee te draaien in de keuken. Voor nu is het echt even afkicken. Ik mis mijn collega's, de
adrenaline, de humor en het 'gas geven'.
Ik raad iedereen aan om bij Beluga te gaan eten. Dé zaak van Nederland. Eind dit jaar wordt er een
nieuw concept geintroduceerd dat zich richt op een breder en jong publiek. Voor eten, drinken, dansen en genieten ga je naar Beluga.. kortom een 'beleving'.
Hans, Daniëlle, Level, Monique en iedereen bij Beluga ontzettend bedankt voor alles!
Een droom voor het openen van een eigen restaurant heb ik in de koelkast gezet. Het moet iets anders worden. Wat precies weet ik nog niet. De komende tijd zal ik gebruiken om hier richting aan te geven.
Zo ben ik sinds kort begonnen met het organiseren van diners aan huis. Dit bevalt erg goed en er is veel vraag naar. Het is elke keer een uitdaging om in een nieuwe omgeving te koken en een sport om de mensen gast te laten voelen in hun eigen huis.
Wat betreft Beluga, daar mag ik terugkomen! Voor het updaten van mijn kennis zal ik elke 3 maanden terugkeren om mee te draaien in de keuken. Voor nu is het echt even afkicken. Ik mis mijn collega's, de
adrenaline, de humor en het 'gas geven'.
Ik raad iedereen aan om bij Beluga te gaan eten. Dé zaak van Nederland. Eind dit jaar wordt er een
nieuw concept geintroduceerd dat zich richt op een breder en jong publiek. Voor eten, drinken, dansen en genieten ga je naar Beluga.. kortom een 'beleving'.
Hans, Daniëlle, Level, Monique en iedereen bij Beluga ontzettend bedankt voor alles!