Gisteren weer een Yvan diner gehad. Ter ere van mijn tante's verjaardag hebben wij 9 gasten bij Yvan mogen verwelkomen. We hebben ze de volgende lekkernijen voorgeschoteld:
- Champagne & Oesters aan de bar
- Amuse van Gerookte Makreel met Ansjoviscreme en Kaviaar
- In Rode Biet gemarineerde Zalm & IJs van Granny Smith
- Ravioli gevuld met Meritus Rundvlees
- Op de huid gebakken Zeebaars Bearnaise met ham en scampi
- Pogrestaart en koffie & thee
Het was een feestje. Dank voor jullie komst!
- Champagne & Oesters aan de bar
- Amuse van Gerookte Makreel met Ansjoviscreme en Kaviaar
- In Rode Biet gemarineerde Zalm & IJs van Granny Smith
- Ravioli gevuld met Meritus Rundvlees
- Op de huid gebakken Zeebaars Bearnaise met ham en scampi
- Pogrestaart en koffie & thee
Het was een feestje. Dank voor jullie komst!