Over yvan
Mijn naam is Yvette, mijn bijnaam is Yvan. Ik ben geboren in Tilburg en na mijn studie International Business in Maastricht ben ik in Utrecht terechtgekomen. Dit is inmiddels mijn thuis. Samen met mijn man en dochter geniet ik van alles wat deze stad te bieden heeft. Na het afronden van mijn studie heb ik jaren bij Randstad gewerkt. Na een tijd merkte ik dat er nog iets miste. Ik wilde mijn kookambities een kans geven en startte een huiskamerrestaurant.
Een tafel voor 10 personen plus wat bestek & servies was alles wat ik nodig had.
Het bleek een enorm succes, mijn gasten liepen telkens weer enthousiast de deur uit en dat inspireerde mij om verdere stappen te zetten. Op zoek naar een stage-plek kwam ik uit bij niet het minste bedrijf. Beluga, een 2-sterren zaak in Maastricht. Na een leerzame stage van een jaar, heb ik nog in diverse andere keukens ervaring opgedaan. Totdat het tijd werd om zelf te ondernemen. Ik gaf mijn baan bij Randstad op, in ruil voor het mooiste vak dat er is... de gastronomie! Ik heb het koken geleerd van mijn vader, in de weekenden zat het huis vol met familie en vrienden om te genieten van zijn kookkunsten. Ik treed dus eigenlijk in zijn voetsporen. Van het een komt het ander en nu sta ik voor een volgende uitdaging. Ik ben nu weer opzoek naar een nieuwe locatie.
Tot die tijd werk ik op diverse locaties, afhankelijk van de grootte van de groep. Veelal van mijn diners vinden plaats bij de mensen thuis of op een bedrijfslocatie. Voor bruiloften zijn er bijzondere plekken denkbaar binnen en buiten de stad. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten,
Met culinaire groet,
Yvette
Een tafel voor 10 personen plus wat bestek & servies was alles wat ik nodig had.
Het bleek een enorm succes, mijn gasten liepen telkens weer enthousiast de deur uit en dat inspireerde mij om verdere stappen te zetten. Op zoek naar een stage-plek kwam ik uit bij niet het minste bedrijf. Beluga, een 2-sterren zaak in Maastricht. Na een leerzame stage van een jaar, heb ik nog in diverse andere keukens ervaring opgedaan. Totdat het tijd werd om zelf te ondernemen. Ik gaf mijn baan bij Randstad op, in ruil voor het mooiste vak dat er is... de gastronomie! Ik heb het koken geleerd van mijn vader, in de weekenden zat het huis vol met familie en vrienden om te genieten van zijn kookkunsten. Ik treed dus eigenlijk in zijn voetsporen. Van het een komt het ander en nu sta ik voor een volgende uitdaging. Ik ben nu weer opzoek naar een nieuwe locatie.
Tot die tijd werk ik op diverse locaties, afhankelijk van de grootte van de groep. Veelal van mijn diners vinden plaats bij de mensen thuis of op een bedrijfslocatie. Voor bruiloften zijn er bijzondere plekken denkbaar binnen en buiten de stad. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.
Ik kijk er naar uit om je persoonlijk te ontmoeten,
Met culinaire groet,
Yvette