Hierbij een doorkijkje in de gerechten die ik de afgelopen tijd heb ontwikkeld en in 2017 meer zal gaan serveren.
De Yvan kenners weten dat ik niet aan vaste menu's doe, en altijd samen met mijn gasten kijk wat ze lekker vinden.
Dus: Pick and Choose!
De Yvan kenners weten dat ik niet aan vaste menu's doe, en altijd samen met mijn gasten kijk wat ze lekker vinden.
Dus: Pick and Choose!
Oosters
Mango salade ~ pittige garnalen ~ kool ~ krokante uitjes ~ peper ~ limoen
-
Pork BBQ ~ vissaus ~ glasnoedels ~ tauge ~ koriander ~ munt
-
Peking eend springroll ~ hoisinsaus
-
Zalm Teriyaki ~ geroosterde paprika ~ gestoomde rijst
-
Merengue ~ limoen basilicum ijs ~ witte chocolade
-
Pork BBQ ~ vissaus ~ glasnoedels ~ tauge ~ koriander ~ munt
-
Peking eend springroll ~ hoisinsaus
-
Zalm Teriyaki ~ geroosterde paprika ~ gestoomde rijst
-
Merengue ~ limoen basilicum ijs ~ witte chocolade
Mediterraan
Gemarineerde zalm in rode biet
-
Gepofte gele paprika ~ venkel ~ forel ~ koriander room
-
Lichte bouillabaisse ~ garnaal ~ tomaat ~ venkel ~ ansjoviscroutons
-
Kalfsvlees ~ serranoham ~ tomaten salsa ~ gepofte zoete aardappel ~ risotto
-
Hazelnootschuimtaart
-
Gepofte gele paprika ~ venkel ~ forel ~ koriander room
-
Lichte bouillabaisse ~ garnaal ~ tomaat ~ venkel ~ ansjoviscroutons
-
Kalfsvlees ~ serranoham ~ tomaten salsa ~ gepofte zoete aardappel ~ risotto
-
Hazelnootschuimtaart
Keuze gemaakt? Reserveren doe je hier